Overzicht van onze diensten

Bent u op zoek naar computer reparatie in Apeldoorn? Hieronder treft u een overzicht van de diensten die Imparo Computer ThuisHulp kan bieden aan particulieren en klein zakelijke klanten.

ComputerreparatieEen defecte computer kan verschillende oorzaken hebben. Reparatie van uw computer kan het oplossen van een software probleem betekenen, of het repareren of vervangen van onderdelen van uw computer.
Virus/Spyware verwijderenAl heeft u nog zo'n goede virusscanner, het kan altijd gebeuren dat er een virus tussendoor glipt. Wij zorgen ervoor dat uw computer weer virusvrij wordt en geven u tips om een toekomstige besmetting te voorkomen.
Her-installatieNa een tijdje raakt de computer vol met overbodige software en begint hij steeds langzamer te werken of kuren te vertonen. Een her-installatie biedt dan een oplossing. Uw gegevens hoeft u daarvoor niet te backuppen. Dat doen wij voor u!
 Probleem oplossing (hardware / software)Blauwe schermen, een printer die niet meer print, een instabiele computer... Wij weten er raad mee!
 (draadloze) NetwerkenHeeft u meerdere computers of wilt u met de laptop ook vanaf de bank kunnen internetten? Met een draadloos netwerk is dat allemaal mogelijk.
 Backup instellenU moet er toch niet aan denken dat uw foto's en waardevolle bestanden verloren gaan? Laat ons een automatische backup instellen naar bijvoorbeeld een externe hardeschijf of een online backup en u bent beschemd tegen dit soort narigheid.

Werkwijze

Bij Imparo Computer Thuishulp houden we van eenvoud. Geen moeilijk gedoe met abonnementen, maar gewoon contact opnemen als er een probleem is.

Wij zijn zeer snel ter plaatse om u weer op weg te helpen.

  1. U belt ons op 055 - 50 50 333, u stuurt een email naar info@imparo.nl, of maakt gebruik van ons contactformulier.

  2. Wij vernemen uw probleem / wens aan en proberen de benodigde tijd in te schatten.

  3. Indien akkoord maken wij een afspraak en komen bij u langs

Zo eenvoudig is het!

Info

Imparo Computer Thuishulp
Sutton 15
7327 AB Apeldoorn
Tel. 055 50 50 333
KvK-nummer: 52611655

Teamviewer

Gebruik de knop hieronder om Teamviewer te downloaden/installeren.